1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
inn [45]
3 years ago
7

I NEED THE ANSWER ASAP

English
2 answers:
Dovator [93]3 years ago
8 0

Answer:

The narrative starts with Death, who is personified as a chariot driver. He picks up the speaker from her house and takes her on a pleasant ride in his carriage. They ride past many places, from the schoolyard to the fields full of grains, until they finally reach their destination, the speaker’s grave site.

In the beginning of the poem, it seems as though the speaker is recounting the events of a single day. This day passes quickly in the poem. At the start of her journey with Death, the speaker passes the school full of children enjoying recess. A few lines later, the carriage is passing the “Setting Sun,” indicating that the day is over and night has begun. This detail helps to mark the rapid passage of time. In contrast, the pacing of the narrative is leisurely and unhurried. The point of this contrast between the pacing and the passage of time may be to demonstrate that the speaker has crossed over into immortality. This idea is emphasized again in the final stanza, when the speaker says that centuries have passed since the events of the day she’s describing. The poem can be read as the speaker juxtaposing her journey in regular time (one day) with infinite time, which she attains once she dies.

Explanation:

In-s [12.5K]3 years ago
7 0

From the poem "Because I Could Not Stop for Death" by Emily Dickinson...


Answer to the First Question: The speaker describes in the narrative her short trip alongside what she considers to be a male individual - presumably the Death itself -. The speaker presumes the little journey felt like a day to her, but it actually took centuries. The pacing of the narrative goes relatively quick compared to the real time stated by the reader (centuries), given that she mentioned what one would commonly see on a daily routine along the road (i.e. A school, grain fields, and the sunset).


Answer to the Second Question: The speaker means to express how lightly she takes death (Felt like a day) by comparing it with the patience requiered to endure daily life (Centuries to her). In other words, she considers daily life to be a never-ending routine.

This is evidenced by the quote "I surmised the Horses' heads were toward eternity", assuming the horses pulling the carriage would have taken her through the sight of her daily life over and over again.

You might be interested in
How is the duel between sir Andrew and Viola resolved.
DENIUS [597]
D) Sir Andrew cannot bring himself to strike a girl
4 0
3 years ago
Any one know the last 2 plz asap
Natali5045456 [20]

Answer:

1. A bat dived from the heavens just inches away from my face.

2. The lethargy was getting the best of me. Therefore, I almost dozed off during my class.

Explanation:

Furthermore,

1. To my surprise, a bat startled me by diving just a few inches further from my body.

2. My energy had drained and I needed to rest my eyelids for a while which led me to almost dozing off during the lecture.

7 0
3 years ago
What did caliban show prospero ?
marta [7]

Answer:

Caliban remembers when Prospero first came: Prospero was kind to Caliban, and Caliban loved Prospero, showing him all the best places in the island. Caliban curses that he ever did this, and says now he is a subject, kept tied to a rock, when once he was his own king.

Explanation:

Hope this helps!

6 0
3 years ago
What is a treaty?
defon

Answer:

D

Explanation:

Mark the Brainliest if it's correct!!

4 0
4 years ago
Read 2 more answers
Read this excerpt below from Chapter 7 and answer the question. Nwoye knew that Ikemefuna had been killed, and something seemed
Leto [7]

The likely connotation of the underlined words might be <em>Nwoye is depressed at the news of Ikemefuna’s death, but he accepts all the custom of his clan.</em>

We can assume this because it seems that although he is sad because of the death, he felt inside like he has to deal with it and carry on, owing to the fact that are traditions that he has to respect. This can be considered as a metaphor when is using the tightened bow.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • What is the tone of The Perils of Indifference?
    7·1 answer
  • Which two words from the passage are related in meaning?
    15·2 answers
  • In The Autobiography, what does Franklin do once he has written down his list of virtues?Franklin never attains perfection but f
    8·1 answer
  • Definition of falter
    14·1 answer
  • Anyone who read the lightening theif ch.6-10? Plz help answer these questions (as many as u can) thanks! :3
    14·1 answer
  • What does this poem mean to you? How did you determine its meaning? (Paragraph)
    15·1 answer
  • Which passage from the story is an allusion to a famous Sonnet by William Shakespeare? a. A face that launched a thousand ships
    5·1 answer
  • Which quote from the text lacks support for the author's claims about teenagers and sleep?
    7·1 answer
  • I'm interested..............learn english
    6·2 answers
  • Helppppppp me please
    14·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!