<span>He deals with the analysis of the negative aspects of the french revolution. This was a Victorian theme because the Aristocracy and Oligarchs despised the french revolution as they felt it could transfer to England and would therefore and their rule. It was pretty common for high ranked members of the society in the Victorian ages to speak nothing but bad things about the revolution.</span>
Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
Answer:
In my opinion no. While we have already reached the moon, mars is a whole other frontier and would be a very large step forward for humans and our scientific prowess. It would most likeley be celebrated, highly televised and covered by media for years.
Explanation:
A. To enlighten that is the purpose
Because it makes a direct line to a young person to be creative by drawing from personal experience to make a story or a feeling, and do it without restraints of clarity or direction. They can describe a feeling without trying so hard to follow grammar rules and focus on making it sound good.