Without having the paragraph, I can only help you to find the answer. As you read the paragraph, you need to find the main idea. What is the paragraph mostly about? Thinking about that, what are the possible outcomes from this main idea? For example, if you have a story about a tornado hitting a small town, you could say that one of the outcomes would be everyone coming together to help one another put the town back together.
Answer: A) because it is the right thing to do.
Explanation: In the passage it states, “...but because it is right.”
Answer:
It emphasizes how personal well-being can lead to other forms of happiness, including financial success and romantic love
Answer:
A vignette is a short and descriptive piece of writing that captures a brief period in time. Vignettes are more focused on vivid imagery and meaning rather than plot. Vignettes can be stand-alone, but they are more commonly part of a larger narrative, such as vignettes found in novels or collections of short stories.
Explanation:
Answer:
on you first (Q)is False and your 2(Q)is true
Explanation: