1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Rina8888 [55]
3 years ago
13

Dr. Samuel Johnson's Dictionary reflects today's trend toward objectivity in lexicography.

English
2 answers:
Fittoniya [83]3 years ago
7 0
It is false that Dr. Samuel Johnson's Dictionary reflects today's trend toward objectivity in lexicography. 
qwelly [4]3 years ago
6 0

FALSE. Not true. //////

You might be interested in
What is holden self imager
jekas [21]
In The Catcher in the Rye, we hear a lot from Holden Caulfield. This says something about his self-image or how he sees himself. Physically, he describes himself as having gray hair. Which means he thinks he looks old. He also thinks he is older mentally. Also, he feels like people neglect him which cause his struggles. 
4 0
3 years ago
Which option is an example of a simple sentence?
Alexeev081 [22]
D. It doesnt give any reasons and its kinda incomplete.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Pls help me to answer this​
kirill115 [55]

2. Gerund

3. Gerund

4. Gerund

5. Gerund

6. Participle

7. Participle

8. Gerund

9. Infinitive

10. Gerund

11. Gerund

12. Participle

13. Gerund

14. Participle

15. Gerund

16. Infinitive

17. Participle

18. Gerund

19. Gerund

20. Participle

3 0
2 years ago
Edgar Allan Poe was an American writer who is Most famous for his.
Amanda [17]
The correct answer would be B.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which statement best describes the purpose of the horse-drawn carriage imagery in "Because I Could Not Stop for Death."
miskamm [114]

The statement which best describes the purpose of the horse-drawn carriage imagery in "Because I Could Not Stop for Death" is:

The imagery introduces the idea that death is a natural and ordinary part of one's journey through life.

The poem “Because I Could Not Stop for Death" is about the journey of death away from the life. Her experience with death who comes to take her to the world away from the worldly pleasures is the main theme of the poem. She tells about the things which she encounters through her journey towards her grave. Her feelings for her death is not frightening, rather a practical and different experience.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Read the lines of poetry: The wind sighed, The rain cried, Behind the clouds The stars did hide. These lines are an example of w
    10·2 answers
  • One of the following sentences contains an independent clause and a dependent clause, which makes it a
    6·1 answer
  • Question 6(Multiple Choice Worth 5 points) Read the following passage and then select the correct answer: According to some sour
    14·1 answer
  • Reread lines 27-44 in the margin make an inference about how the narrator probably felt about her fathers response to her new ta
    12·1 answer
  • 1. fears the couple is too young Emily 2. thought he was marrying a stranger Mrs. Gibbs 3. cries 2 Dr. Gibbs 4. complains that e
    15·1 answer
  • Match each quotation from the story to their explanations
    13·1 answer
  • What is ironic about Irving's description of Rip Van Winkle and his friends in the passage?
    15·1 answer
  • "She loved to luxuriate in the presence of this man, and to feel – almost as a sunbather feels the sun – that warm male glow tha
    13·1 answer
  • A one paragraph objective summary that explains all the major plot points of ''To Bulid a fire ''
    7·1 answer
  • After learning about this opportunity, what made you take the next step and apply for the job?
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!