1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Lorico [155]
3 years ago
11

Which evidence from the passage best supports the conclusion that this culture is a patriarchy

English
2 answers:
Dahasolnce [82]3 years ago
8 0

Answer:

B.) "They are most unhappy if the engagement is not arranged by them."

Explanation:

I agree!! It's correct!

maria [59]3 years ago
3 0

Answer: “ they are most unhappy if the engagement is not arranged by them.”

Explanation:

You might be interested in
Ex 3: Put the verbs in brackets in the correct tense form.
kramer
<h3>Answers:</h3>
  1. got
  2. helps
  3. eat
  4. have
  5. helps
  6. wear
  7. will feel
  8. to be
  9. feel
  10. smile

<h3>Hope it helps..</h3>

ray4918 here to help

7 0
3 years ago
How should the first sentence be punctuated? During the talent show, Marissa ___________________________ ran off the stage in th
svetoff [14.1K]
During the talent show, Marissa <span>C) -obviously embarrassed by her voice cracking- </span>ran off the stage in the middle of her song.
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which two connotations does the word formidable have in this line from the text
Damm [24]

Answer:

negative and positive formidable

Explanation:

5 0
3 years ago
Which type of conflict does Mary face in The Secret Garden?
jok3333 [9.3K]

Answer:

personal

Explanation:

8 0
2 years ago
Read 2 more answers
Read the excerpt from Fast Food Nation.
sleet_krkn [62]

Answer and Explanation:

I'll provide an answer against the statement "The fast-food industry can give valuable work experience to teenagers.”

The fast-food industry is not at all concerned with the value the experience of working in it will add to someone's life. As was stated in the text, they hire teenagers "because they are less expensive to hire than adults, but also because their youthful inexperience makes them easier to control." The experience those workers will acquire from that job is limited, probably even useless in other areas. A McDonald's employee does not learn how to cook - they can't leave McDonald's to suddenly work at a regular restaurant. They have machines beeping all around them, letting them know when the food is supposed to be ready.

8 0
4 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Based on the passage , how does Abbey present his ideas
    6·1 answer
  • What is ur comment and reflection plss help me :)​
    15·1 answer
  • Read this story: Raymond laughed to himself as he thought of that memorable Halloween when he was a child. Even now he realized
    12·1 answer
  • Immigrant aid workers providing food and drinks to immigrants. Which detail in the photograph best helps you identify the aid wo
    13·1 answer
  • ASAP!!! Can someone help me paraphrase: 2-3 sentences
    11·1 answer
  • A Sound of Thunder
    15·1 answer
  • What is the best way to begin a podcast when talking about corn
    10·1 answer
  • SOMEONE PLEASE HELP!
    6·1 answer
  • Short critique in a poem 'A poison Tree' by William Blake using formalist approach. please I'll mark you as the brainliest if ca
    8·1 answer
  • Under which heading does the author include
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!