It can be argued that US involvement in European politics could have prevented another world war. Support for the League of Nations could have stabilized the region. The US government did not support the League of Nations and without the US supporting it quickly crumbled. So because of American absence in the continent due to isolationist policy, it can be argued that World War 2 was destined to happen because of the unfair Treaty of Versailles
It’s defined by historical context igggggg
Answer:
He was a diehard capitalist and saw no need for a radical restructuring of America. Gompers quickly learned that the issues that workers cared about most deeply were personal. They wanted higher wages and better working conditions. These "bread and butter" issues would always unite the labor class.
Explanation:
The quote indicates a Roman expansion of land. during the rule of Augustus
Explanation:
During the prosperous reign of the king Augustus, the empire of Rome stretched along the lines that the quote has given thus it is a passage about the stretch of land that was under Roman control at that time.
The tone of the passage conveys that it is not just a survey of the land under Roman rule but a boast of the might of the Roman empires and its vast stretch from mythical rivers to far away lands as being described here.