Answer:
The central idea of the passage on informed voting was:
<u>Those who vote need to be well informed.</u>
Explanation:
This is true going by the passage in which the author alluded to the fact that, the politicians spends fortunes running advertisements and jingles on what they would do if voted for. This ended up being a watered down approach which ended up being fake.
<em>According to him, those who got elected happens to be those who has the best advertisements and jingles rather than those who meant well for the citizens. </em><em>To him, when every voter is made an informed vote, definitely they will have a true representative of the government.</em>
Answer:
D. all the above
Explanation:
In 1859, Charles Darwin published the book titled "On the Origin of Species by Means of Natural Selection or the Preservation of Favored Races in the Struggle off Life". The book stated various controversial arguments about the evolution, adaptation and survival. Darwin argued about the competition prevailing among the living beings to prove their survival in the world. According to the book, the survival of any specie depended upon the ability to adapt and prove to be superior among other.
Answer:
C) a published opinion piece that presents an argument about an issue
Explanation:
An editorial is an article or column that is usually in a newspaper that argues an opinion on certain issues.
Answer:
Explanation:
They are based on stereotypes.
They convey universal meanings and shared human experiences.
They are universal symbols found in literature.
They are flat and uncomplicated.
They can include characters, plots, settings, objects, and themes.