<span>The passage has a melancholy mood throughout.
Demonstrated by the negative tone and word choice in the passage.</span>
Answer:
They need money to live
Explanation:
From Stanza four of the poem, "the man he killed", when the speaker could not find any reason to have killed the man he went into battle with, he justified himself by saying he enlisted in the army because he could not find any meaningful thing to lay his hands on. He said he joined because he knew nothing else to do and joining the military was a last resort.
"He thought he’d ‘list, perhaps,
Off-hand like — just as I —
Was out of work — had sold his traps —
No other reason why."
Answer:
n Oración de otoño. Abba, padre, los árboles están en llamas con tu gloria. Las estaciones cambian, pero nunca lo haces. ...
Cuando debo irme. Cuando tenga que irme, querido Dios, déjalo así. Un dorado día de otoño; cuando caen las hojas rojas, ...
Rayos celestiales. A medida que el verano se convierte en otoño, * ...
Vemos la mano del Creador. En la decoloración del sol de verano,
Explanation:
I just answered, the correct is the persecution felt by jewish people,such as kafka, in eastern europe. (D)
They would use Bible scripture and twist the words around so they made it seem that slavery was alright.