Answer:
Take control of the area and gain economic benefits.
Explanation:
Take control of the area and gain economic benefits are the different approaches taken by the United States toward its new possessions after the war. Powerful countries takes possession of new regions with the help of war in order to support its economy by using natural resources as well as taxation. These approaches helps the country to gain more benefit and maintain power in the region.
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
Answer:
i would pick A or C
Explanation:
because they are talking about there country
The higher-order need by Maslow is Self Actualization it is the need to reach one’s highest potential and to attain a sense of fulfillment to the highest level. It is the realization of one’s talent and potentialities. It becomes a source of motivation after lower order needs are satisfied.
A galaxy I think but that seems to simple ?