Answer:
A.
Explanation:
In the story, all children are asleep, therefore, the reader would not have known about Sophie's troubled sleep.
Explanation:
what is a nurse saying?
in the part before the lines you cite, theNurse criticizes Romeo and warns him that he had better not be toying with Juliet. She tells him that Juliet is young and that no gentleman would toy with her. Romeo tells the nurse that he protests her attitude -- that she's not being fair to him.
Answer:
Jeannette's mother had an excuse for everything, she consistently pretended everything was okay.... that her children were well and cared for. In this instance, Jeannnette does the unthinkable by coerrecting her mother's foggy reality and stating the truth. The children had nothing to eat, and Rose Mary talked about imaginary meals and food that wasn't there..... Jeannette finally had the gumption to say, "I was hungry."
Explanation:
https://www.gradesaver.com/the-glass-castle/q-and-a/explain-jeanettes-comment-on-page-69-id-broken-one-of-our-unspoken-rules-we-were-always-supposed-to-pretend-our-life-was-long-and-incredibly-fun-adventure-302281
https://www.cliffsnotes.com/literature/g/the-glass-castle/summary-and-analysis/part-2-the-desert-sections-1718
The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
Comparing two unlike things using like or as is an example of a similie.