The Marshall Plan was considered a huge success as its financial aid helped to restore infrastructure in Western Europe after World War I.
<h3>What is the Marshall Plan?</h3>
This refers to the American initiative in 1948 to provide aid to Western Europe during the aftermath of WWI.
Hence, we can see that your question is incomplete as it does not include the first part and therefore, a general overview of the Marshall Plan is stated.
Read more about The Marshall Plan here:
brainly.com/question/1373135
#SPJ1
Answer:They reveal the narrators inner thoughts
Explanation:
Wheatley's use of hyperbole accentuates her respect for the king; Bradstreet's use of hyperbole shows how greatly the speaker values her husband's love each poet's use of figurative language contribute to the overall meaning of "To My Dear Loving Husband" and "To the King's Most Excellent Majesty"
Answers:
<em>1. Lance Kenniston needed a ship to get to an asteroid, but nothing was available.</em>
The most important detail of the passage is the fact that Lance Kenniston needs a ship urgently, but cannot find it. The name of his friend, or his physical characteristics are not vital to the action. Similarly, the name of the port is not the most important part of the passage. Finally, although the characters' desperation is important, it is even more valuable to know the reason for their desperation.
<em>2. A. It tells readers there is something important happening on that asteroid. </em>
If the characters are desperate to get back to the asteroid, we can assume something important is going to happen there within the next two weeks. We do not know whether they are planning on taking it over, whether they are at the wrong location, or whether Kenniston has not tried hard enough. Therefore, none of the other options is possible.