Answer:
Option A B is the correct option for the following question.
Explanation:
Because search engine companies are the companies that create the search engines like Yahoo, Google, DuckDuckGo, etc. and search engine are the tool which contain the information about which users search on it and also contain the records of the URL in their database. URL is submitted by the owner of the website and information to the SEC.
Answer:
Six applications domains for the ATM was listed below in the explanation section below
The main aim of the ATM is cash collection, user information update.
The users of the ATM are people, staff, customers/clients.
Explanation:
Solution
Given that
The Application domain for the system is given below:
- The System is going to verify the details entered
- Update the database on the server side
- Calculation of cash Available
- Count the Cash and Identify the note in the Machine
- Troubleshooting of the ATM machine (system)
- Backup of the system and Operating system /Software installed on the ATM machine.
The ATM is going to be used for the purpose of collecting cash, updating user information, cashing cheques etc and is used by all the Bank customers.
Who are the users of ATM:
- Customers at the bank
- Individuals /people
- Staff of the Bank
Answer:
distinctive competence
Explanation:
The distinctive competence denotes the various characteristic of certain business on which behalf that business perform better than its competitors. And since the business succeeds in doing those things better than its competitors, that business gains a competitive advantage over its competitors. And here, Bob's assembly is a hardware manufacturer for the doors, cabinets, windows and the bathrooms. And his assembly products are more durable and economical than its competitor's products. And thus Bob has a competitive advantage over its competitors.
Closeup? I think I’m pretty sure but I don’t really know though
Answer: C. It is not possible for any top computer hacker to gain access to a computer equipped with the recognition software solely by virtue of skill in replicating the structure of fingerprints
Explanation:
Option A is incorrect. There's no information on the speed and analysis of the fingerprint.
Option B is incorrect. No information regarding computer installation was given in the passage.
Option C is correct. With the information, it can be concluded that it is impossible for a top hacker to have access to the protected computer.
Option D is Incorrect. Information regarding time and investment costs that were incurred during the software development wasn't given in the passage
Option E is Incorrect. The passage didn't give information on the errors that the software produced.