1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
zavuch27 [327]
3 years ago
13

Question 1. Sé que mi prima está buscando un trabajo que no (1) mucha experiencia, pero que (2) interesante y seguro. Creo que N

atalia no (3) muy bien el mundo del ecoturismo, pero no hay nadie en nuestra familia que no (4) ganas de aprender. ¡Espero que le (5) !
Spanish
2 answers:
MissTica3 years ago
7 0

Answer:

1. requiera

2. sea

3. conoce

4. tenga

5. guste

Explanation:

You have to complete with the correct verbs:

1. require

2. be

3. know

4. have

5. like

levacccp [35]3 years ago
7 0

Answer:

<u>(1) requiera</u>

<u>(2) sea</u>

<u>(3) conoce</u>

<u>(4) tenga</u>

<u>(5) guste</u>

Explanation:

The words that completes best the given statements are bold.

Sé que mi prima está buscando un trabajo que no <u>(1) requiera</u> mucha experiencia, pero que <u>(2) sea </u>interesante y seguro. Creo que Natalia no <u>(3) conoce </u>muy bien el mundo del ecoturismo, pero no hay nadie en nuestra familia que no <u>(4) tenga</u> ganas de aprender. ¡Espero que le <u>(5) guste</u>!

1. requiera: it refers to requirements in English. In this case, indicates the the cousing is looking for a job which REQUIRES not much experience.

2. sea: it refes to "be" in English, that is, "to be" interesting and safe, that's the job the cousing wants.

3. conoce: it refers to the verb "know" in English, she doesn't know very well the world of ecotourism.

4. tenga: it refes to the verb "have" in English. However, in this case, it's better if we use "willingness", she wants, desires, she's willing to learn.

5. guste: it refes to "like" in English, "I hope she likes the job" could be a translation.

You might be interested in
Practica. Completen las frases siguientes con la forma correcta del verbo SER. (Complete the following sentences with the correc
Zarrin [17]

Práctica. Completen las frases siguientes con la forma correcta del verbo SER. (Complete the following sentences with the correct form of the verb SER.)​

1. Maria y Ana ___ de Colombia​

​Answer 1: María y Ana son de Colombia.

2. El ___ profesor​

​Answer 2: Él es profesor.

3. Nosotras ___ amigas​

Answer 3: Nosotras somos amigas.​

4. Yo ___ un alumno serio​

​Answer 4: Yo soy un alumno serio.

​5. Tu y yo ___ de Arkansas

Answer 5: Tú y yo somos de Arkansas.​

6. Quien ___ la chica rubia?​

Answer 6: ¿Quién es la chica rubia?​

7. Tu ___ muy guapo​

Answer 7: Tú eres muy guapo.​

8. Ustedes ___ muy simpaticas​

Answer 8: Ustedes son muy simpáticas.​

​9. Maria Elena ___ alta y morena

Answer 9: María Elena es alta y morena.​

​10. Quienes ___ los alumnos cubanos?

​Answer 10: ¿Quiénes son los alumnos cubanos?

​11. Usted ___ muy inteligente

Answer 11: Usted es muy inteligente.​

​12. Jose y Miguel ___ ricos, no?

Answer 12: José y Miguel son ricos, ¿no?​

13. Yo ___ de California​

Answer 13: Yo soy de California.​

14. No ___ tu de California tambien?​

Answer 12: ¿No serás tú de California también?​

15. Tu y Tomas ___ medicos, no?​

Answer 15: Tú y Tomás sois médicos, ¿no?​

Hope this helps!​​​​​

\textit{\textbf{Spymore}}​









3 0
3 years ago
My dad needs to buy a house from « from » Mr Ortega. The price ordered is one million pesos minus five thousand pesos. My dad wa
adell [148]

Answer:

$895000

Explanation:

In spanish the order price is:

Ochocientos noventa y cinco mil pesos.

8 0
3 years ago
Please please please do it fast
Ivan

Answer: 1) ustedes

2) tú

3) usted

4) ustedes

5) usted

6) ustedes

7) ustedes

8) usted

9) tú

Explanation: I took Spanish. Good luck, hope this helps!

4 0
3 years ago
Las caras están ________. seca secas seco secos
Rainbow [258]

Answer: secos i think

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
HELP PLZ 40 POINTZ!!!!!!!!
trapecia [35]

She bought the red dress because she could not afford the blue dress.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Julio and Felipe are having lunch together. Complete their conversation with the correct forms of ser or estar. —¿Dónde ________
    8·2 answers
  • Imagine you are at the beach.  What are you doing?  What are your friends doing?
    10·1 answer
  • Where can you attend a concert cave? Please answer
    5·2 answers
  • Question 58 pts
    14·1 answer
  • No hay ___ restaurante chino en esta ciudad <br><br> A algún<br> B ningún
    13·1 answer
  • PLEASE HELP!!!!!! 10 POINTS
    7·2 answers
  • Daily routine written in spanish but you need to include time​
    5·2 answers
  • Write a blog response in Spanish describing your school schedule and the classes you are taking just like Isabel did. You may us
    5·1 answer
  • 1.Segun el autor algunos estudiantes creen que leer es: a. Responder a lo que pregunta el profesor. b. Pasar sus ojos por encima
    13·1 answer
  • Las senoras blank unos helados tango
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!