It would be the 3rd sec. i think its were they talk :)
Answer:
I only have the answers for Gatsby haha.
Explanation:
He's taller, fit, and you can tell by the way he dresses that he has a lot of money. His inner desire is to find and be with Daisy again. And he is brave I suppose, persistent, optimistic, and biased on how he treats his friends and Daisy he is very kind and charismatic.
The correct answer is D) Hour. Hope this helps.
C because they use no slang or abbreviations.
Paragraph breaks are the par gaps that differentiate the paragraph of the text. In the given passage the paragraph break must be inserted between the 1 and 2 sentences. Thus, option D is correct.
<h3>What is a paragraph break?</h3>
The complete question is attached to the image below.
Paragraph breaks are the gaps and pauses that are inserted in the texts to separate the exchange of the dialogues between the two speakers.
Here in the passage, Zelda and Barry are two different speakers and are having a conversation, hence a break must be inserted between their dialogues.
Therefore, option D. the paragraph break must be between 1 and 2.
Learn more about paragraph breaks here:
brainly.com/question/8625596
#SPJ1