I believe the answer is A. His creative power is tremendous.
I hope this is the correct answer and what you are looking for. :)
Answer:
follow the tips below
Explanation:
1. choose a position
2. understand the audience
3. do the research
Answer:
The wrong answer is b, that some other gold diggers had rigged the sled.
Explanation:
Answer:
Explanation:
The theme of 'Dragonwings' is change. People are usually worried about change, but the change most likely will have a positibe outcome, which is what happens with Moon Shadow and his family. The setting in the book first took place in China, which was Moon Shadow's first home.
The correct answer would be C. Between classes, during lunch, and sometimes on the bus.
The passage clearly states that cell phones must be in their lockers or vehicles, so cell phones cannot be used during class. It also states that cell phone use is acceptable if it does not distract others or affect their punctuality.
Lastly, the passage states the cell phone use on the bus is determined by the bus driver, so you would be able to sometimes use your phone on the bus.
Hope this helps!