Answer:
By showing how their thoughts are both similar and different
Explanation:
The one that was not a characteristic of the Romantic Era is the love of mankind.
<h3>What was the Romantic Era?</h3>
This was a period that started at the beginning of the 19th century. This movement was important because it influenced:
- Arts
- Literature
- Philosophy
- Among others
<h3>What were the features of this era?</h3>
The most important features include:
- An emphasis on imagination and nature.
- A preference for solitude.
- Awareness of emotions.
Based on this, the one that is not a feature of this period is the love of mankind because Romanticism focuses on nature, solitude, and emotions rather than on humanity.
Learn more about Romanticism in: brainly.com/question/821735
Answer:
They are islands in the Arctic Ocean north of Norway.
Explanation:
The major details of the passage are:
“Factors that contributed to suburbanization”.
Explanation:
The passage presented gives information about why and how people started to live far away from their place of work when initially they would live nearby to their workplace.
Living near their workplace used to make it feasible for them to commute as there were limited government facilities available at one time. But eventually, with progress and better facilities and infrastructure being developed, the people started to live far away from the work place and preferred to drive to work.
This also led to the concentrated area becoming the commercial area of work and business.
The ones guilty of treachery (most likely spelled that wrong)