Answer:
the arnicornidous was a large predator. no one could stop him. every step of his made the ground shudder. his roars echoed the planet. he owned the planet.
Explanation:
The correct you are looking for is the anwser "A"
We can actually deduce that the two claims that are supported by the information in the passage are:
- Concussions are largely prevalent in high school athletes.
- Following an injury, athletes should rest until their symptoms return to normal levels.
<h3>What is information?</h3>
Information is known to be a body of data, facts, evidences, etc that one gets from learning. To get an information, one needs to have been taught or informed about it.
We can see here that the above two claims are actually supported by the given information in the passage.
Learn more about information on brainly.com/question/1299137
#SPJ1
Online school can be easy or very hard depending on the person many people have a short attention span so when there given one assignment it would take then 2 hours or more because there distracted and that could cause them to get behind like me I have a short attention span and that’s causes many problems with my assignments.