<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...
Answer:
C. Utrecht Psalter
Explanation:
The Utrecht Psalter is an illuminated psalter from the 9th century, considered to be the most valuable manuscript located in the Netherlands. It was most likely created in France, near the city of Reims.
It is an example of Carolingian art and is famous for its 166 pen illustrations. One illustration accompanies each of the 150 psalms and 16 other canticles. The Utrecht Psalter significantly impacted Anglo-Saxon art, as it was located in England between about 1000 and 1640. The style that originated from this manuscript is known as the Utrecht style.
Answer:
Si entiendo correctamente lo que vemos en el espacio es el pasado porque el tiempo que tarda la luz de los objetos en el espacio en llegar a la Tierra significa que cuando "miramos planetas, estrellas y galaxias, en realidad estamos mirando hacia atrás en el tiempo".
Explanation:
It's a system a letters that can be understood using touch. It is made for those with weak vision. This system can help blind people with understanding things from an elevator floor to a story book!