Positive because her husband doesn’t notice her in her dress , but he does in the work clothes. He also doesn’t notice the change in personality when she changes clothes.
The significance of the dance Harrison did with the ballerina was that Harrison was very graceful, almost too graceful considering his size. Him and the ballerina soared through the air, almost as if they were flying. This part of the story uses many adjectives that all mean 'soared' and this is different from the original style of the story because it is no longer about everyone being the same, but on the gracefulness of Harrison and the ballerina without their handicaps.
I hope this helps! I just read the story in English class a few days ago!
We can actually see that the following point in the passage shows where the author begins a flashback: It all started three weeks ago when Lillian was at Skye's house and Skye mentioned she played the guitar.
<h3>What is flashback?</h3>
Flashback actually refers to a scene in a story or movie that takes the readers or viewers back to an event that happened in the past. Flashback helps the reader or audience to know certain events that took place which weren't visible in the story.
Thus, we see that the author beginning the selected sentence with "It all started three weeks ago,..."
This actually shows it is a flashback.
Learn more about flashback on brainly.com/question/4072650
#SPJ1
Answer;
D.That Roosevelt was trying to lead them into a war they didn't want or need.
Explanation;
United states had a couple of reasons that prompted them to stay neutral during the war;
American policy and opinion held among the majority of people were one of neutrality and isolationism.
Hitler was Europe's problem and not America's. Even though Americans sympathized with the Allies, most felt unease of assistance and American intervention.
By waiting to enter, Us politicians had bigger aspirations that would benefit the USA after Hitler's defeat. This includes an agreement that if America was to side with the Allies, the British Empire would cease to exist after the war, and de-colonization would therefore open up their overseas markets to American investment and trade. Among other reasons off course.
Answer:
A). Invisible ink isn’t really invisible at all.
Explanation:
The chief idea which the author aims to convey through the given passage would be that '<u>invisible ink is not actually invisible</u>.' This claim is substantiated through the descriptions asserting the type of inks(lemon juice, brown ink) that have been used to write such invisible content and also regarding how this invisible content can be visible(by holding the paper over candle's flame or using a chemical). This shows that the ink is not actually concealed completely. Thus, <u>option A</u> is the correct answer.