The Industrial Revolution, which began in Great Britain, ushered in a new era of economic prosperity for many people. Through higher employment rates in factories, the income of the average citizen rose. This income was then used to purchase goods, which required more factory workers, which further increased income.
<span>an increase in trade with the west. their economy became ore westernized.</span>
Answer:
In a well-regulated democracy, men give authority to leaders but are equal to them
Explanation:
According to the given passage, the author states that in a well-regulated democracy, people give authority to certain people to become leaders, such as magistrates, senators, judges, etc, but those same men are also equal to the men who gave them such authority.
Therefore, the statement that best summarizes the passage is "In a well-regulated democracy, men give authority to leaders but are equal to them"