Ambivalent: having mixed feelings about something
Incendiary: used or adapted for setting property on fire
Cerebral: betraying or characterized by the use of the intellect rather than intuition or instinct
Culpable: deserving blame or censure
So the answer is Option C).
The viewpoint gathered from the passage is:
Sarah’s determination to hide with her brother rather than wait for the Germans is admirable.
Explanation:
Sarah begins the passage by wondering if the brother is going to sit there and let the Germans take him away and then says that surely she would not let that happen.
This is the line that sets up the passage for what is to be narrated for the whole passage which is her plans and her determination to save her brother from sure death in the German death camps.
It is her foresight that has allowed her to understand what is going to happen and she willingly takes steps to avoid it.
Answer:
Yes. Please give me Brainliest.
Explanation:
Pro athletes deserve the money they get. They work way too hard not to get paid as they do. All athletes are so dedicated to the sport they risk injury to play, especially football, where contact is the whole game. The psychological stress placed upon athletes is overwhelming.
Answer:
B
Explanation:
i think i already answered this but
"STEP BY STEP"
In order
For example,
1. get bread
2. eat it
instead of
•get bread
•eat it
etc