Democracy cannot be at any place where a religious book is the constitution, genders are not equally treated, people of other religions are not allowed to practice their religion in public, there is no right to speech. Now you can decide yourself whether there can be democracy or not.
Answer:
1.They got together, conversed, and dispersed, but to no avail.
2.He came, he saw, and he conquered.
3.He wanted to have a new house to live in, and a new car to drive.
4.The applicant was approached through telephone, email, and snail mail.
Explanation:
The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other.
<h3>What is a passage?</h3>
A passage refer to words or write ups that is pen down by a writer or an author which is base on experiences, stories,thoughts, ideas or occurrences and questions are provided in order to best understand the passage. The passage talk about a play by Shakespeare in which the main characters died.
Therefore, The words from the text that explain how Rosencrantz and Guildenstern are treated in Hamlet is option A which is Resemble each other
Learn more about passage below.
brainly.com/question/12555695
#SPJ1
In some cases yes and some no