Answer:
The Colombian Exchange refers to a period of cultural and biological exchanges between the New and Old Worlds. Exchanges of plants, animals, diseases and technology transformed European and Native American ways of life. Beginning after Columbus' discovery in 1492 the exchange lasted throughout the years of expansion and discovery. The Colombian Exchange impacted the social and cultural makeup of both sides of the Atlantic. Advancements in agricultural production, evolution of warfare, increased mortality rates and education are a few examples of the effect of the Colombian Exchange on both Europeans and Native Americans
Explanation:
Fro the excerpt based on the Nights, the evidence that best support the author's viewpoint is the last two options that talk about the shadow lain down and the father who had bread for his son, Mier. Thus, options D and E are correct.
<h3>What is the idea of the book the Nights?</h3>
The Nights is a book that is based on the horror and terror of the Nazi concentration camp and the story of a father. In the passage, it can be seen that food was very precious as the father was trying to hide the piece of bread.
The situation showcases the hunger as the man was getting attacked by the others when they saw him having bread. The author portrays the situation as if the people were very hungry and dying of starvation.
Therefore, the people became very cruel when they were starved.
Learn more about the Nights here:
brainly.com/question/11427618
#SPJ1
<u>Answer:</u>
<em>Lupe’s grandfather was not right when he did not allowed her to quit the school. </em>
<em />
<u>Explanation:</u>
There are various factors which imagines the different decisions and the situations. Different approaches can be used for dealing with the situation instead of taking the decision of making her quit the school. Lupe’s grandfather was not right in this case and thus the passage describes the different aspect of teaching the view. The situation would have been handled in a "different way".
Hello
"Everyone were convinced that Ryan would pitch on Saturday."
-------------------------------------------------------------------------------------------
"Everyone <u>was</u> convinced that Ryan would pitch on Saturday."
Everyone were does not make sense,
everyone was does.
This is a simple mistake of point of view. Sometimes it can get confusing, which leads to grammar mistakes.
'Were' would be used in a sentence like "Where were you guys?"
'Was' would be used in a sentence like "I was gonna go, but I didnt."
Hope this helps!
Have a great day!