Answer: The Aztecs were violent.
Explanation:
Military campaigns accompanied the very rise of the Aztec civilization. Aztec tribal leaders undertook a series of campaigns to strengthen their influence. Many tribes were turned into vassals who paid tribute to them. Aztec religious beliefs led to many violent deaths. They believed that the gods would bring doom if they did not often sacrifice people, and for this purpose, they often used prisoners of war and members of smaller tribal communities.
Throughout history, they have served as a mercenary army to other cities and states, and over time they have become so strong that they have attacked their masters and become absolute rulers. The state's very structure was militaristic and implied constant expansion, which led to a large number of victims. Many conquered peoples had to pay high taxes, and the Aztecs kept proper records of it. All these factors are proof that the Aztecs were a violent civilization.
The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.
I believe the answer is:<span>the government can change real output </span> <span>only by making unexpected changes in aggregate demand.
Without making the unexpected changes, the market would most likely anticipate the movement of market equilibrium and adjust that output to obtain maximum profit. Because of this, the government has to utilize the element of surprise that prevent the people on the market to create their adjustment</span>
Answer:
C. efficacy.
Explanation:
Self-regulated learning refers to the type of learning in which the person is solely responsible to achieve the goal. The learning involves strategies and the process of evaluation of the individual's self-learning. In the above question, Miranda has to indulge herself in self-regulated learning to catch up with the classes she has missed. The learning involves motivation, volition, and knowledge respectively.