Answer:
Incomplete question there is a passage to be read.
Passage
About the hour of ten o’clock, the whole plain was crowded with horsemen, horsewomen, and foot-passengers, hastening to the tournament; and shortly after, a grand flourish of trumpets announced Prince John and his retinue, attended by many of those knights who meant to take share in the game, as well as others who had no such intention.
The answer is option C
A powerful monarch backed by a noble fighting class.
Explanation:
It is already describe in the passage how the fighting class were loyal to their nobles, as well as the culture from before was derived of the people in the passage. Monarch is a sovereign head of state, especially a king, queen, or emperor.
Nobility is a social class normally ranked immediately under royalty and found in some societies that have a formal aristocracy. Nobility possesses more acknowledged privileges and higher social status than most other classes in society.
Answer:
On the other hand, the Americans had many intangible advantages.
The British fought a war far from home. Military orders, troops, and supplies sometimes took months to reach their destinations. The British had an extremely difficult objective. They had to persuade the Americans to give up their claims of independence. As long as the war continued, the colonists' claim continued to gain validity. The geographic vastness of the colonies proved a hindrance to the British effort. Despite occupying every major city, the British remained as at a disadvantage.
Americans had a grand cause: fighting for their rights, their independence and their liberty. This cause is much more just than waging a war to deny independence. American military and political leaders were inexperienced, but proved surprisingly competent.
The war was expensive and the British population debated its necessity. In Parliament, there were many American sympathizers. Finally, the alliance with the French gave Americans courage and a tangible threat that tipped the scales in America's favor.
SOURCE: http://www.ushistory.org/us/11a.asp
Although the Equal Rights Amendment (ERA) had strong popular support when it passed both the House and the Senate in 1972, it failed to become a constitutional amendment because the feminist movement had made so many gains in eliminating gender discrimination.
<h3>
</h3><h3>
Failure of Equal Rights Amendment (ERA)</h3>
- The feminist movement had achieved so much in the fight against sexism in areas like employment and education that it did not necessarily seem necessary for the Equal Rights Amendment (ERA) to pass both the House and the Senate in 1972, despite the fact that it had strong public support at the time. As a result, the ERA did not become a constitutional amendment.
- The Equal Rights Amendment ultimately failed to be ratified by the required 38, or three-fourths, of the states by the deadline set by Congress because of a conservative backlash against feminism.
- Because a state's legislature must pass it through both houses in the same session in order for it to be considered ratified, it failed in those states.
To learn more about the Equal Rights Amendment refer to:
brainly.com/question/19040257
#SPJ4