1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lana66690 [7]
3 years ago
6

I GIVE BRAINLIEST 7 x ( 5 - 2) = (7 x 5) - ( ? x 2) what is the ?

Mathematics
2 answers:
lapo4ka [179]3 years ago
6 0

7(3)=(7*5) -( x*2)

21 = 35 -(x*2)

35-21= 14

14/2 =7

X=7

Ivenika [448]3 years ago
4 0

? = 7

7*(5-2) = (7*5) - (?*2)

7*3 = 35 - (?*2)

21 = 35 - (?*2)

?*2 = 35 - 21

?*2 = 14

? = 7

You might be interested in
Expand or factor each of the following expressions to determine which expressions are equivalent.
IceJOKER [234]

Answer:

1. 9x^2-24xy16y^2

2.

3.9y^2-246y+1681

4. 18x^2+54x-44

Step-by-step explanation:

1. (3x)^2-2*3x*4y+(4y)^2

9x^2-2*3x4y+(4y)^2

9x^2-24xy+(4y)^2

9x^2-24xy+16y^2

Ans: 9x^2-24xy+16y^2   the (*) are times

2. 912+31-20=923

ANS: 13*71

3. 1681-246y+9y^2

9y^2-246y+1681

ANS : 9y^2-246y+1681

4. 3x*(9*2+6x+4)-2(9*2+6x+4)

54x+18^2+12x-2(9*2+6x+4)

54x+18x^2+12x-36-12x-8

54x+18^2+12x-36-12x-8

54x+18x^2-36-8

18x^2+54x-36-8

18x^2+54x-44

Ans: 18x^2+54x-44

5. 3x*3x-3x*4+5*3x-5*4

9x^2-3x*4+5*3x-5*4

9x^2-12x+5*3x-5*4

9x^2-12x+15x-5*4

9x^2-12x+15x-20

ANS: 9x^2+3x-20

6. (31+2)(912-61+4)=28215

ANS : 3^3*5*11*19

7. 9.12-2414+1672

912/100-2414+1672

2^4*3*19/2^2*5^2 -2414+1672

2^4-2*3*19/5^2 -2414+1672

2^2*3*19/5^2 -742

(2^2*3*19)-5^2)742/5^2

(4*3*19)-25*742/5^2

228-18550/5^2

18322/5^2

8. 2713-8

2705

ANS: 5*541

5 0
3 years ago
The distance around the middle of a sphere (the circumference) equals 37.699 in. what is the surface area of the sphere?
podryga [215]

To solve this problem you must apply the proccedure shown below:

1. Clear the radius from the formula for the circumference of a circle and substitute values, as following:

C=2\pi r\\ r=C/2\pi \\ r=37.699in/2\pi \\ r=5.99in

2. Substitute the radius calculated into the formula for calculate the surface area of the sphere:

SA=4\pi r^{2} \\ SA=4\pi(5.99in^{2})\\ SA=450.88in^{2}

The answer is: 450.88in^{2}

5 0
3 years ago
Derek reads at rate of 25 words per min. How long would it take him to read a 225 word article if he read at a constant rate wit
Reptile [31]
It would take him 9 minutes.
3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Write an equation of the line that passes through (0, 4) and (0, -3)
andreev551 [17]

Answer: Slope is undefined. x=0

slope calculation: -3-4/0-0 = -7/0 and anything divided by 0 is undefined

the x value in the coordinates is 0 so it’s x=0 line.

vertical lines always have undefined slopes

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which of the following figures could have both line symmetry and rotational symmetry?
Viefleur [7K]

Answer:

trapezoid is the right answer

3 0
3 years ago
Other questions:
  • John is trying to estimate how tall a tree is. the shadow created by the tree is 18 feet long. john is 6 feet tall, and his shad
    6·1 answer
  • Given the vertices of ∆ABC are A (2,5), B (4,6) and C (3,1), find the vertices following each of the
    8·1 answer
  • A cyclist accelerates at a rate of 7.0 m/s2. how long will it take the cyclist to reach a speed of 18 m/s?
    12·2 answers
  • Simplify the expression (5x^2+13x-4)-(17x^2+7x-19)+(5x-7)(3x+1)
    8·2 answers
  • What is the answer to 4 and 5?
    11·1 answer
  • What is the solution of the equation?<br> 4.7c + 3.8 = 13.2
    15·1 answer
  • Find the value of n . 80×π×n=1100000​
    10·1 answer
  • HELP IM DOING THE TEST
    11·1 answer
  • farmer johnson is planting a garden in the park. he has a square garden bed that is 21 feet long. He divides the bed into square
    7·1 answer
  • What is the gradient of the blue line? Need asap
    5·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!