The founding fathers agree that freedom must be protected by all cost and they were entitled of their natural rights. Also they agreed that the mother country, Britain, violated them and they needed to break away from the mother country and govern themselves.
Answer:
rite of passage, ceremonial event, existing in all historically known societies, that marks the passage from one social or religious status to another. This article describes these rites among various societies throughout the world, giving greatest attention to the most common types of rites; explains their purposes from the viewpoints of the people observing the rites; and discusses their social, cultural, and psychological significance as seen by scholars seeking to gain an understanding of human behavior.
Explanation:
Answer:
I think it's the last one.
Explanation:
Answer:
Georgia's constitution is based on the principle of Separation of Powers.
Answer:
- cognitive complexity
- cultural awareness
- divergent thinking ability
- translating spoken languages
Explanation:
Studies have pointed to the reasonable benefits of learning more than one language for children. Complex cognitive development tends to gain the most from dual language proficiency. Bilingual people are used to having their brains switch back and forth between different language systems. When a child speaks more than language, they have the potential to relate with others across different cultures in a way that is not available to monolinguals. They will actually experience another culture, rather than simply being told about it.