Answer: El ludismo fue un movimiento encabezado por artesanos ingleses en el siglo XIX, que protestaron entre los años 1811 y 1816 contra las nuevas máquinas que destruyen el empleo.
Explanation: DE NADA GUEY
Answer:
Check Explanation
Explanation:
In Question one. The passage illustrates a response to European colonialism when Syed Ahmad Khan mention that the European occupation of India has brought peace between the Muslims and the Hindus. In his speech to the Muslim community in Meeerut, he said “Now, suppose that all the English and the whole English army were to leave India, taking with them all their cannon and their splendid weapons and everything, then who would be rulers of India? Is it possible that under these circumstances two nations—the Muslims and the Hindus—could sit on the same throne and remain equal in power? Most certainly not". In the passage, he illustrates that the Muslims and the Hindus will not tolerate each other in the aspect of Government and that the English occupation has brought peace between the two religion
ONE way in which the circumstances of the speech might have affected the author's argument in the passage are the words he said about the ropes of Government. He said that "For the successful running of a democratic government, it is essential that the majority should have the ability to govern not only themselves but also unwilling minorities". This words affected his argument. He was speaking on the possibility that if the Europeans were to leave India, it Hindus and the Muslims can't formed a peaceful goverment together, while again saying that a democratic goverment has the Ability to control not only the majority but also the minority. In is speech, he stated that both were of different Nationality and therefore both can not formed a goverment together but he fail to realize that he was also against his point when he laid down the attributes of a Democratic goverment
In his Author' views, the European ideologies influenced the development of Indian society in the nineteenth century through the new ideologies made by the aims and objectives of the Indian National Congress which they presuppose that the various religions, castes, and ethnic groups of India can all be treated alike and all of them belong to the same nation. It can also be seen in the general acceptable goverment of democracy which which was being enforce in India by European.
I would say D is the best answer because they were both totalitarian dictatorships.
<span>The people of france were dejected by the reign of terror of Robespierre.This caused a lot of instability in France and also gave birth to the French Revolution. Although Napoleon sabotaged the revolution, but still people were of the opinion that he had the power to bring stability and peace in the country. Napoleon did bring stability and peace for the people of france for a short time. The backlash of the people of France against Robespierre helped Napoleon take over the riegns of power of France by a great deal. He also abolished the law of different rules for different category of people in the country.</span>