Answer:
All have binocular vision with fields of view that significantly overlap, resulting in true three dimensional (3-D) depth perception or stereoscopic vision. ... Depth perception is an invaluable tool for animals that need to move quickly. It allows them to judge the distances to important objects in their environment.
Explanation:
The chief symbol in the passage is the bedroom
B bit
Answer: the industrial revolution was a turning point in history because its medical advancements improved health in the medical world, life expectancy, and the spread of disease. without any one of these, there would still be disease and ill-health throughout the world.
Based on the details given in the story, we can infer that Dorcas agrees to go because C: she believes that she brings whatever she needs most along with her.
<h3>What does the passage say about Dorcas?</h3>
We find out that Dorcas feels really bad about leaving because of the ties she has formed with people.
She however still felt that those ties and the people they tied her to, would stay with her as she moved on and these are what she needed the most. Every other thing she might need apart from these would be found wherever she goes.
In conclusion, option C is correct.
Find out more on short stories at brainly.com/question/1410153.
Any other numbers I mean like what you mean