The narrator of the "Golden Cat" sees the cat as friendly and warm. The line "His face is one big golden smile, it measures round, at least a mile-" expresses happiness and joy.
Answer:
The U.S.A are always doing a embargo with China and other countries.
Explanation:
The correct option is C.
From the passage given above, we gather that the narrator's wife believed in superstition and hold the believe that all black cats are witches in disguise. The narrator in the passage mentioned the facts about his wife beliefs concerning black cats just because he remembers it at that point in time.
Answer:
A teacher for 40 years, once heard a colleague say, "They don't pay me to like the kids." Her response: "Kids don't learn from people they don't like.'" A rousing call to educators to believe in their students and actually connect with them on a real, human, personal level.
hope this helps
Explanation:
The magnificent building looms over the trees, its spires towering against a pale blue sky. The snow is a carpet for the frozen ground beneath.
this is quite subjective though