In questions like this one , you should first read the passage and then read the instructions. DO NOT read the alternatives. Then , with the information you got from the passage , try to awnser the question without looking at the alternatives. Now compare your awnser to the alternatives and eliminate the ones you are sure are wrong.
From the passage you learn that light pollution , caused by man-made lights , sometimes creates fogs and hazes that make the night sky look like a "dark sheet of paper".
If you compare what you understood from the passage to the alternatives , you ll realize that A) is the one that makes more sense and its more compatible with your awnser.
If you eliminated all alternatives you could but there still are 2 choices remaining and you are not sure which one it is , go back to the passage and try to find evidence for each alternative and try to eliminate one of the alternatives
AWNSER : A)
Answer:
wears
Explanation:
because verbs are the ones which use the third person singular like she goes,he wears,he likes
By the early twentieth century, 85 percent of Texans lived in urban areas.
<h3>Where is Texas?</h3>
Texas is one of the states that make up the United States of America. Texas once had a large rural population who were mostly into farming. However, at the turn of the twentieth century most of the people of Texas have moved to urban areas. The reason for the migration to urban areas is to ensure that people get a better life and access better opportunities for decent employment.
Thus, it is a true statement that; "By the early twentieth century, 85 percent of Texans lived in urban areas." This implies that a very large degree of rural - urban migration had taken place in Texas by the twentieth century.
Learn more about Texas:brainly.com/question/14968290
#SPJ1