1.Ok fast food is popular because its cheap and it does not cost as much as a fancy restaurant. And it's not like it has a bad taste to it it taste good but however the cheaper it is the cheaper it taste.
2.The availability of food high in fat, salt and sugar through Fast Food (FF) or takeaway outlets, is implicated in the causal pathway for the obesity epidemic. This review aims to summarise this body of research and highlight areas for future work. Thirty three studies were found that had assessed the geography of these outlets. Fourteen studies showed a positive association between availability of FF outlets and increasing deprivation. Another 13 studies also included overweight or obesity data and showed conflicting results between obesity/overweight and FF outlet availability. There is some evidence that FF availability is associated with lower fruit and vegetable intake. There is potential for land use policies to have an influence on the location of new FF outlets. Further research should incorporate good quality data on FF consumption, weight and physical activity.
Answer:
Scholars knew that the Egyptians believed in afterlife, because, first, after the discovery of the Rosetta stone, they were able to read many ancient scripts that mentioned procedures to ensure that one goes to the afterlife.
Explanation:
I think so non-french talkers would not understand what they are taking about
It was Alps its located in the south central Europe, they extend for almost 700miles from the coastline of southern france
What mountain range is found in the south central europe ::: ALPS IS THE MOUNTAIN.
Question A
Correct option is (iii) sought after, as it is indicated in the passage that "I was overwhelmed with gratuitous advice". Gratuitous means not required, or not necessary. Hence the author was not asking for advice, it was not sought after
Question B
Correct option is (iv) when he was on the steamer. It is indicated at the end of the passage that "The fellow passengers in the steamer began to advise us". After reading the statement, "I should want them after leaving Aden", you might feel that the correct option could be (ii) when he was in Aden, but the passage doesn't give enough information to confirm that the advice was give at the point when he was in Aden
Question C
The correct option is (iii) meat-eating would keep him healthy. It is indicated in the passage that "The majority of them said I couldn't do without meat in the cold climate. I would catch consumption.". Hence, the meat was supposed to keep him healthy and not catch consumption.
Question D
The correct option is (iv) he had promised his mother he would not do so. It is indicated in the passage that "My mother, before consenting to my departure, had exacted a promise from me not to take meat. So, I was bound not to take it, if only for the sake of the promise.".