The events contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
<h3>What is the described event?</h3>
The event included series of discrimination of people based on race, color, religion in the United States, most importantly, the racial discrimination in employment, voting, use of public facilities etc.
Hence, the events described in the excerpt contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
Therefore, the Option C is correct.
Read more about Civil Rights Act
<em>brainly.com/question/1261890</em>
#SPJ1
Answer:
Bishweshwar prasad koirala
bhanubhakta's poems
poineer also known as aadikabi
poems,books,epics
motiram bhatta
Explanation:
She served as commander of the U.S. Naval Forces Europe, U.S. Naval Forces Africa and Allied Joint F... More
Florence had amassed huge wealth because of their famous bankers who gained power. These bankers and politicians, most notably the Medici family, used their wealth to pay for commissions from famous artists of the time which enriched the society. This is one of the reasons why the renaissance began in Italy.<span />