Answer:
It is unclear. Please download a larger image
Explanation:
French is easier and spoken in more countries.
Answer:
A
Explanation:
Oops, you forgot the little passage but I have this packet too! :)
A. She was a public leader of a reform movement.
Dix was a leader of reforms for the treatment of the mentally ill. In the passage, she is mentioned as an expectation because she take a leadership role in her reform movement.
"Dawn in New York" praises the solitude of a morning routine.
While this morning routine does take place on urban transportation systems, the poem is praising the fact that these transportations systems are nearly empty at dawn. There are "no pushing crowd, no tramping, tramping feet" getting in the speaker's way as he makes his way to work.
The beauty of New York at dawn is the fact that the speaker can enjoy its beauty alone.