This question is missing the excerpt. I've found it online. It is the following:
Read the excerpt from "Children of the Drug Wars."
By sending these children away, "you are handing them a death sentence," says José Arnulfo Ochoa Ochoa, an expert in Honduras with World Vision International, a Christian humanitarian aid group. This abrogates international conventions we have signed and undermines our credibility as a humane country. It would be a disgrace if this wealthy nation turned its back on the 52,000 children who have arrived since October, many of them legitimate refugees.
The underlined words and phrases have strong negative connotations. How do they support the author's purpose? [...]
Answer:
They support the author's purpose because:
A. They draw attention to the opinion that the United States is not doing enough to help these children.
Explanation:
<u>Even though the excerpt is missing the underlined words and phrases, there is only one option that has any true connection with what is being said. The excerpt is about how the U.S. has been failing to help children who arrive in the country as refugees. Instead of welcoming them with care and safety, they are often sent away, back to their countries. It is clear that the U.S. is not doing enough for those children. Therefore, the correct option is letter A.</u>
Options B through D can be easily eliminated. This excerpt does not concern other countries' roles in this crisis, international conventions, or the way in which the U.S. will be regarded by other nations.
The correct option is A.
In the passage given above, sentence 1 and 2 introduced the main idea of the passage while sentence 3 to 6 serve to add supporting details to the main idea that has been introduces. The sentences throws more light on the physical description of the cottage.
A determined teen. Teens are most common in high schools, and determination could prove to be a valuable asset in fighting the robots.
Hope this helps! Have an amazing day :)
Answer:
A
Explanation:
Red herring. This fallacy blames something entirely irrelevant on the cause of something else. E.G. This happened and so did that. Therefore, this caused that.
Both C and D have to do with attacking arguments or people, E is simply aggrandizement, and B is coming to an illogical conclusion.