1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Savatey [412]
4 years ago
9

Alfonso snarled, throwing a wadded Kleenex at him. "I’ll run you over with my bike." Which message does Gary Soto?

English
2 answers:
tino4ka555 [31]4 years ago
7 0

Your question is missing part of the passage as well as the options. I've found the complete question online. It is as follows:

Read the excerpt from "Broken Chain.” "Ponytails! Those girls who messed with Frostie and me had ponytails. Is she cool?” "I think so.” Ernie sat up in bed. "I bet you that’s her.” Alfonso felt his stomach knot up. "She’s going to be my girlfriend, not yours!” "I’m going to get even with her!” "You better not touch her,” Alfonso snarled, throwing a wadded Kleenex at him. "I’ll run you over with my bike.”

Which message does Gary Soto want readers to take away?

A chance at love is important.

Revenge is acceptable.

It can be an unpredictable world.

Family bonds are very strong.

Answer:

A chance at love is important.

Explanation:

"Broken Chain" is a short story by author Gary Soto. Alfonso is the main character, a seventh grader who wants to look "better than average". When he meets a girl and finds himself interested in her, Alfonso tells his brother about it. Ernie gets a bit jealous that his younger brother has found a potential girlfriend and teases Alfonso. As we can understand from Alfonso's reaction, he cares a lot about this girl. He quickly makes it clear he will take action if his brother messes with her. Interestingly enough, at the end of the story, Ernie will help Alfonso by lending him a bike to go riding with her. The message the author wants to convey is that a chance at love is important, so much so that the very brothers who were once fighting because of a girl learn to help each other. The possibility of love helps them grow and mature.

icang [17]4 years ago
5 0

Answer

Em, this doesn't make any sense.

Explanation:

You might be interested in
"How many soccer players left the field?" is an example of a(n) question. A. in-my-hand B. on-the-page C. from-my-brain O D. out
Neko [114]

C. From my brain

Because it came from your brain

4 0
3 years ago
What question might you answer during evaluation?
algol13

Answer:

D) is basically exploring and pertaining this in your head this includes having the movement of how you see this.

7 0
3 years ago
THE RIGHT ANSWER WILL RECIEVE A BRAINLEST AND 10 POINT!!!
VMariaS [17]
Mumble is an emperor penguin (i believe) that has a disorder that affects the shedding of his Down (the soft feathers that the young usually have)
4 0
3 years ago
Imagine that you are a salon manager and you receive a call from a difficult client who wants to make another appointment. The c
mafiozo [28]
The manager would say or act in an assortment of ways to make for a more positive experience. Firstly in order to avoid complaints, the manager could give a brief outline on their services they provide so the clientele doesn't have a false expectation. Secondly, a detailed summary of what the client wants (maybe even ask for reference photos!) Could be asked by the manager and specifically pick the cosmetologist that is the most skilled in that area or ask the client if they prefer someone specific maybe someone they have a good running rapport with. Hope this helped !
7 0
3 years ago
Does anyone have a relative that was in the army natinal guard
RUDIKE [14]

Answer:

no

Explanation:

sorry

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • what is the forum? A. The stage for Elizabeth politics B. The building in which the Roman senators met C. The stage for Roman po
    13·2 answers
  • What specific tension surrounds Juliet's marriage to Paris?
    8·1 answer
  • Explain in your own words this quote by P. Picasso “Every positive value has its price in negative terms. The genius of Einstein
    6·1 answer
  • Which of the following best identifies the fourth claim in speech part B
    11·1 answer
  • (30 POINTS) Question in the picture below \/
    5·2 answers
  • Please help me! I neeed this ASAP! What is one aspect of a piece of writing that can tell you about its organization when you ar
    8·2 answers
  • Choose the denotation that correctly describes each group of words.
    6·2 answers
  • Read this sentence from the passage below.
    10·1 answer
  • Direct = “Why don't we go to the cinema?” he said.
    13·1 answer
  • The following passage (paragraph 12) adds to the development of the text mainly by explaining that
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!