Its b just look up the definition
.<span />
Answer:
<em>Hello There. The Correct answer is A. Straw Man.</em>
Because it shows that A Straw Man. Is the Arguement of the Passage that is shows ideas are not presented for the Passage.
Hope It Helps!
Answer:
this does not make sense sorry
Explanation:
Answer:
D) disease
Explanation:
Numerous tribes were wiped out by constant warfare and epidemic disease. Simultaneously, trade with Europeans attracted the Indians, enabling them to acquire valuable new products such as guns, steel hatchets, cloth, and kettles. The fur trade, in particular, boosted the strength and aggression of numerous tribes.