Answer:
Explanation:
Most people read in the traditional way, but speed readers claim to have a method that is faster.
This is the correct answer because speed readers are claiming that they have a method that is faster, and it is implied that most people cannot read this fast.
Most people cannot train their eyes to speed read, but some people can figure out how to read more quickly.
This is wrong because the passage never stated that people cannot train their eyes to read more quickly.
Speed readers can understand a lot more text with each glace at the page than most other readers can
While it is mentioned that speed readers can read quicker that other people, the main goal was that companies were proclaiming that they could train people.
Companies continue to try to sell speed reading programs to people who hope to read much faster
This is almost correct, but it is never said in the passage that people WANT to read much faster, just that they can't.
The correct answer is D.
The teacher clearly dislikes his students; he describes their work as slovenly and says that he is sick and tired of dealing with them.
He explains that he will not take the last of his energy and waste it on them, since they are so indifferent. While he does not like them, he does not yet hate them. He says if he were to give them the last of his energy, however, he would end up hating them. For now, though, he just dislikes them and waits for the bell.
It's B. Nearly, i'm positive that's it
I am pretty sure that the “men of goodwill” that Gladden describes is <span>D. reformers. I choose this option because in this passage you can see description of a person or group of people that could change something if they were rich and powerful. I bet you wll agree with me.
Regards.</span>