Every single one of them could be not true BUT your answer is D
It’s states because he scores the most points which is data or a number that proved the first argument
Answer:
A
Explanation:
Throughout the passage, the author takes the stance that too much gaming is unhealthy and is a bad obsession for young people.
Let's analyze the answer choices.
A.
This choice is correct. The passage states that "young people become obsessed with video games". The author also says that "many gamers play indoors...They rarely do any outside activities, including exercise." If a sentence about the harmful effects of no exercise was added, it would help support the argument that too much gaming is harmful.
B.
This choice is incorrect. This sentence has nothing to do with the fact that excess gaming is bad.
C.
This choice is also incorrect. A release date for the PlayStation 3 doesn't help persuade the readers that too much gaming is not good.
D.
This choice is also incorrect. Games without consoles do not support the argument that gaming in excess is bad.
The best choice is A: A lack of physical activity can lead to obesity and diabetes.
Answer:
Dear mom and Dad,
My friend is so caring. My friend is the smartest person I know. My friend is always there for me and I do not know what I would do without my friend. I hope you guys like my friend because she is so excited to meet you guys. She is my best friend and I want you to like who I like as well. Friends are what make life worth while (You know, besides family). Anyways, my friend always know how to cheer me up when I’m feeling down. She/he is my better half. So, what do you think of my friend?
Sincerely,
Your name
Explanation:
I do not know your friend but that is an example of what you could say to your parents about your friend, replacing the word friend with your friends actual name.
Answer:
Mr.Powel, My math teacher, told us we have a geometry test next week.