Answer:
A. The connotation of the word careless suggests that Marta doesn't pay attention to her things.
Explanation:
Careless, as used in the passage, shows that she was not being careful with her glasses thus she ended up breaking them. Since the passage said that she usually broke them within a week, we can infer she isn't careful with any pair of her designer glasses she has bought. Therefore, it cannot be B because she does NOT really care about her things, and C is off-topic because it never says that she prefers designer sunglasses, only that that is what she always bought.
“Eventide”,her first poem,was published in an American Childhood Magazine.
Well knowing that people have there own opinions,some people could find it appealing cuz of the fact it seems like a love letter or cuz they find just that intro interresting. but for me its cuz it seems like the person who wrote it really must love their husband so if i were to use an intro like that id do it for the man i love.
B.Examines various aspects of a work of literature, often examining the work’s importance