I would say something along the lines about history. You've seen what some things that were done wrong, and other things that were done right. That's one thought.
Answer:
I think it's
more than double the number of calories in a gram of carbohydrates
Explanation:
Henry Stanton stated that, is impossible to track the real lineage of the slaves, since the female slaves suffered constant sexual assaults from their owners, that made really difficult, if not impossible, to follow the parental lineage of the slaves.
Answer:
it makes her feel that she has seen enough of the ocean.
Explanation:
Answer:
C.
Explanation:
The summary provided in the question of the given passage can be considered weak because it does not cover the main idea of the passage. The summary mentions only one detail from the passage, which makes the summary weak.
A summary is a short description of something that covers all the main point. But in the given summary, only one detail is given, and only supporting detail. The given summary does not cover the main points of the passage.
Therefore, option C is correct.