According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
Answer:
Your answer will be B. the tone is the author's attitude toward the subject.
Explanation:
Tone may be formal, informal, or have other possible attitudes. Authors set a tone in literature by conveying emotions or feelings through words.The way a person feels about an idea/concept, event or other person can be quickly determine through their facial expressions, gesture, and in the tone of their voice.
I think that the answer is:
C. Yes, because she presents multiple statistics that indicate a clear distinction between men's and women's earnings.
Answer:
Tan’s anecdotes further her argument because they make the points in her argument personal. Which appeals to readers with a personal story of how the use of English can determine how someone is seen or treated. The anecdotes in this story make the reader feel sympathetic for Tan’s mother and the way she was treated because of her use of “broken” english.