Answer:
B. The government is trying to clean the lakes and make their water safe for drinking again.
D. The people of China are insisting on the use of renewable energy.
These are the two sentences in the passage that talk about China's efforts to curb environmental degradation. The beginning of the passage states that China is a major pollutant, and that this has caused a lot of damage to its ecosystems. However, towards the middle part of the passage, the text discusses what things are changing in order to reduce this problem. The first strategy that is discussed is how the government is trying to clean lakes and rivers. The second one is that the population is protesting the use of fossil fuels and trying to encourage the use of renewable energy.
Because Europe recolonized Africa for more expansion.
Answer: B) using the principle of checks and balances.
Explanation:
Answer:
European rulers from the countries of Portugal, Spain, France, England, and the Netherlands wanted to increase their power by trading silks and spices found in Asia. To achieve their goal, they needed to find a sea route to Asia !! Spanish and Portuguese explorers traveled in two directions.
Explanation:
hope this helped!