Credibility, It increases their credibility
Answer:
3. There are no rules from grown-ups
Explanation:
According to the Chapter Four of Golding's Lord of the Flies, the boys are happy because there is no rules for grown-ups.
As they have been trapped on the island for some time and have to cater for themselves, they quickly organize themselves, elect a leader and begin to learn how to survive.
In Chapter Four, after the killing of the pig, the boys are happy at their independence and freedom from rules of grown-ups.
Yes they still do a date is a date
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
Answer:
Antony thinks that Lepidus is not worthy of being part of the triumvirate; he thinks that Lepidus is just an errand boy that can't think for himself; looks down on Lepidus Antony meets Octavius and Lepidus at his house. They review a list of names, deciding who must be killed. Lepidus agrees to the death of his brother if Antony will agree to allow his nephew to be killed. Antony suggests that, as a way of saving money, they examine Caesar’s will to see if they can redirect some of his funds. Lepidus departs, and Antony asks Octavius if Lepidus is a worthy enough man to rule Rome with him and Octavius. Octavius replies that he trusts him, but Antony harbors doubts. Octavius points out that Lepidus is a “tried and valiant soldier,” to which Antony responds, “So is my horse”: he goes on to compare Lepidus to a mere animal, calling him a “barren-spirited fellow” and a mere tool (IV.i.28–36). Antony now turns the conversation to Brutus and Cassius, who are reportedly gathering an army; it falls to Octavius and Antony to confront them and halt their bid for power.
Explanation: