According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.
Answer:
D)who, what, when, where, how
Explanation:
Answer:
1.She walks smartly.
2. Bill sleeps quietly on the couch.
3. John dances so well.
4. He laughed.
5. Dan is jumping.
Explanation: Intransitive verbs are verbs that do not require a direct object in a sentence. In the above sentences, laughed, jumping, dances, sleep and walk are examples of such verbs.
Answer:
OD. A shared identity of the group.
Explanation:
In the article "The New Psychology of Leadership", authors Stephen D. Reicher, Michael J. Platow, and S. Alexander Haslam delves into what makes an individual a good leader. They focus on what makes a leader and how the relationship with the common people contributes to the effectiveness of the leader's actions.
According to them, previous 'elements' that make a person a good leader were charisma, a good speaker, or someone who is intelligent. But recent studies seem to make a change in how a leader is determined. The article states <em>"the best leaders are prototypical of the group--they not only seem to belong to it but also exemplify what makes the group distinct from and superior to rival groups."</em> This means that an individual who has a connection and affinity to the people will have a stronger sense of relativity to the masses. And in that connection, he/she will be able to understand what they are going through and be more understanding of their situation.
Thus, the correct answer is option D.
Answer:
b- express emotion
Explanation:
The author is expressing emotion, I know this because of some keywords