It would be "<span>D. an openness to new ideas and experiences" that is not generally an element of nationalism, since nationalism usually promotes "old" ideals about how a country and group of people should act. </span>
The events contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
<h3>What is the described event?</h3>
The event included series of discrimination of people based on race, color, religion in the United States, most importantly, the racial discrimination in employment, voting, use of public facilities etc.
Hence, the events described in the excerpt contributed most directly to the passage of the Civil Rights Act of 1964.
Therefore, the Option C is correct.
Read more about Civil Rights Act
<em>brainly.com/question/1261890</em>
#SPJ1
Answer:
Rousseau wrote that the process made by civilization and enlightenment had corrupted the human nature. Montesquieu had a different view, as he favored the English system of separation of powers. Voltaire was a strong supporter of monarchal power, writing History of the Russian Empire under Peter the Great.
Explanation:
Answer:Interracial you can help love
Explanation: