The answer is D.our company has a customer-friendly policy.
The inferences about Della that can be made based on this excerpt are:
- Della does not have much money to spend on Jim's gift.
- Della loves her husband, Jim, very much.
- Della wants to buy Jim a really nice gift.
<h3 /><h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion that is reached based on the line of thought in a passage. From this passage, we can see that Della loved her husband and wanted to buy something he would appreciate.
Also, we can see from the text that Della does not have enough money to purchase the item. So, the assumptions above are right.
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/25913650
#SPJ1
B
B is the only complete sentence and explains what your piece will be about.
Answer:
What is the purpose of Sotomayor's speech? to persuade listeners to agree that it is important to have more diverse judges to instruct students on the steps needed to become a judge in modern times to entertain the audience with stories of her childhood and how her family affected her life to explain the history
Explanation: