1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Anestetic [448]
3 years ago
8

Which of these is a characteristic of a person with high self-esteem?

History
1 answer:
mariarad [96]3 years ago
4 0

Answer:

C

Explanation:

You might be interested in
How did nazi persecution of jews develop over time and how did the nazi party use the german people's dissatisfaction after worl
Scilla [17]
As we all know, the nazis are under the leadership of Adolf Hitler. They used the dissatisfaction of the german people to make some concessions and reparations. It is also known that under the nazi, any political laws are banned, because it was Adolf Hitler who had a complete control power to the government.
8 0
4 years ago
During its golden age, the Abbasid caliphate made important achievements<br> including
yawa3891 [41]

Answer:

i think its D sorry if im wrong

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Which group is the head start program attempting to help?
Annette [7]
Children from infancy to 5 who come from low income households.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does the author describe in the passage?
OverLord2011 [107]

Answer:

C. Cliff Palace, the largest of the cliff dwellings built by the Ancestral Pueblo people.

Explanation:

W. M. Akers' "Cliff Dwellers" talks about the Mesa Verde cliff dwellings of the Native Americans. These structures, dwelling spaces carved into the sides of a mountain provide a great archaeological site, providing an insight into the life of the Ancestral Pueblo people.

The whole passage deals with the Cliff Palace and how it was the center of that civilization. This largest cliff dwelling place, built by the Ancestral Pueblo people, focuses on why they had to construct such dwellings, only accessible by rope climbing. The passage describes the probable reasons for such dwellings and how it must have been abandoned.

Thus, the correct answer is option C.

5 0
3 years ago
The excerpt below is from a telegram published in American newspapers in 1917.
Marysya12 [62]

Answer:

b

Explanation:

7 0
3 years ago
Other questions:
  • From 1789 to 1909, the House of Representatives grew in size because membership was based on the idea of equal representation. t
    12·2 answers
  • Independent regulatory agencies such as the Federal Communications Commission
    7·2 answers
  • about why expanding voting rights during the 1820s and the 1830s also dramatically increased voter turnout
    5·2 answers
  • One benefit for the soviets from signing the treaty of brest-litovsk was that is allowed
    12·1 answer
  • Judges have received a series of cost of living adjustment (COLA) denials over the past few decades, affecting their salaries.
    13·2 answers
  • What are the major features of President Obama's energy plan?
    5·1 answer
  • What is the biggest difference highlighted in the Preamble between the Articles of Confederation and the Constitution?
    11·1 answer
  • 58:20
    6·1 answer
  • What method is used to check the electric chair?
    8·1 answer
  • Wnder what name did 16-year-old ben franklin submit to a weekly newspaper?.
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!