Answer:
Answer Below
Explanation:
- The Byzantine Empire was north of Africa and is east of Asia.
The Empire was south of the Black Sea and is north of the Mediterranean Sea.
- It is speculated that the Byzantine Empire began sometime around 395 CE. The growth of the empire was a sight to see, unfortunately, the empire began to crumble in what seemed like rapid descent and ended in 1453. The growth took its time, but like most things, the end was undeniable.
-The Byzantine Empire did rule Egypt in 1360
Answer:
I believe it took 10 weeks
Explanation:
Answer:
roaming or constantly moving. They are travelers.
Explanation:
The options of the question are a) steel. B) industry’s need for a market. c) the Erie canal system. d) the railways.
The correct answer is C) the Erie canal system.
<em>In a summary of the passage, the central trend is the Erie canal system.
</em>
The passage contains an introduction that serves as a context when it refers to “the Steel and Steam power as a good market to mechanical industry.” And then, it leads to the central idea when it diversified to allow more efficient means of transportation, like the Canals for navigation. The passage refers to the Ships of Steam that navigated through the Hudson in 1807, using the Erie canal, part of the system of Canals in the state of New York.