Answer:
The author creates a metaphor. The battles mean all the deceptions and pain caused before because of the bad relationships and cruel illusions. What she is waiting for is to win, in this case, love. In the story and phrase selected, she explains to the reader that love is hard to win, but we need to do our best and learn about our past mistakes.
The contextual meaning of the word paper as used in the writing is; Choice 3: a formal piece of writing that is published.
<h3>Which definition reflects the meaning of the word papers in this passage?</h3>
The use of the word paper in the writing has a connotative meaning which is; a formal piece of writing that is published.
On this note, it follows that Einstein's works were referred to as papers in the passage.
Read more on connotative meaning;
brainly.com/question/711021
#SPJ1
Answer:
Women should not be paid as much as men
Explanation:
Answer:
I think its is A
Explanation:
I am really sorry if I am wrong!!!
Answer:
She wants John to give women a voice and representation. She still want protection under the men but they should not have all the power. What are 2 reasons for John's unhappiness in the spring of 1776? -His work (in Congress and the 'Thoughts about Government") will not benefit or provide for the family.